Research & Analytics

Dit kerngebied ....

De echte marktonderzoek-specialist lijkt uit steeds meer organisaties te verdwijnen. Marktonderzoek afdelingen worden in rap tempo afgebroken, wat zorgt voor een groot verlies aan gespecialiseerde kennis. Hierdoor ontstaat bij de generalisten de behoefte om de basiskennis uit te breiden en te toetsen in hoeverre deze aansluit bij de gangbare kwaliteitsnormen. De MOA biedt een uitgebreid pakket voor het bevorderen c.q. verbeteren van de research en analytics-kwaliteit, leergangen voor Digital- en webanalytics en marktonderzoek en een groot aantal workshops en trainingen op het terrein van data-kwaliteit, onderzoek en analyse.

Research & Analytics team van experts

Onder leiding van Robert van Ossenbruggen

Het vakgebied Insight Management ontwikkelt zich op allerlei terreinen en raakt steeds meer versnipperd. Het vak kent enerzijds meer specialismen dan ooit, terwijl goede basiskennis (zoals statistiek, steekproeven, vraagtechnieken, etc.) ook essentieel blijft voor het trekken van de juiste conclusies op basis van de beschikbare data.

Het MOA-expertteam Research & Analytics helpt insight professionals op de hoogte te blijven van de nieuwste methoden en technieken en voorziet waar nodig in goede (basis)kennis om deze effectief in te kunnen zetten om zo relevante en betrouwbare insights te genereren.

Expertise

  • Methodologie, statistiek en interviewtechnieken
  • Data-analyse
  • Digitale marketing

Diensten 

Het MOA Expertise Center biedt ondersteuning op het gebied van competence door:

Support

Het MOA Expertise Center biedt laagdrempelige support via telefoon (020-5810710) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Netwerken

De MOA-events en activiteiten van onze prof- en ledengroepen bieden een ideale basis om te netwerken, kennis te vergroten en te delen.

Expertise

Onze experts zijn beschikbaar voor 1-op-1 consults en inhouse adviestrajecten.

Trainen

De MOA biedt een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma dat aansluit bij actuele thema’s en kennisbehoefte. Ons gehele programma kan zowel klassikaal in MOA-verband als Incompany worden aangeboden, afgestemd op de behoefte van de organisatie zelf.

Toetsen

De MOA biedt behalve erkende examens op het gebied van Sensorisch Onderzoek en Field Force Trainen en toetsen op het gebied van AVG en databeveiliging.

Certificeren

De MOA hanteert het Keurmerk Fair Data voor al haar leden. Daarnaast verzorgt de MOA diverse ISO certificeringen, de certificering voor Qualified Insights Professional en de bijschrijving in het Digital Analytics register.

Ben je geïnteresseerd in het MOA Expertise Center?

Wilt u meer informatie over wat het Expertise Center voor u en uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op!

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.