Datamanagement

De wereld digitaliseert …

met een duizelingwekkende snelheid en dit resulteert o.a. in een enorme hoeveelheid consumenten- en klantdata die geanalyseerd en geïnterpreteerd dient te worden om de juiste insights te leveren. Het liefst real-time want wat gisteren nog nieuw was is, vandaag alweer verouderd. Maar consumenten passen zich langzaam aan en handelen vaak uit gewoonte. Kortom, wat zijn nu echt waardevolle signalen en wat is ruis?

Datamanagement team van experts

Onder leiding van Tom Wilms.

Dit expertisegebied focust zich op het verstandig en efficiënt managen van alle relevante data(stromen), in de context van commerciële bedrijfsvoering, om zo een optimale besluitvorming te faciliteren.

Het MOA-expertteam Datamanagement kan helpen bij de uitdaging waar organisaties dagelijks mee geconfronteerd worden; welke data is bruikbaar om de juiste insights over consumenten- en klantgedrag mee te genereren? Wat is de kwaliteit van die data en moeten insights representatief zijn of is relevantie doorslaggevend? Making sense of all data available is de uitdaging van vandaag.

Expertise

  • Datamanagement
  • Datacollectie
  • Samenwerkingsmodellen

Diensten 

Het MOA Expertise Center biedt ondersteuning op het gebied van competence door:

Support

Het MOA Expertise Center biedt laagdrempelige support via telefoon (020-5810710) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Netwerken

De MOA-events en activiteiten van onze prof- en ledengroepen bieden een ideale basis om te netwerken, kennis te vergroten en te delen.

Expertise

Onze experts zijn beschikbaar voor 1-op-1 consults en inhouse adviestrajecten.

Trainen

De MOA biedt een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma dat aansluit bij actuele thema’s en kennisbehoefte. Ons gehele programma kan zowel klassikaal in MOA-verband als Incompany worden aangeboden, afgestemd op de behoefte van de organisatie zelf.

Toetsen

De MOA biedt behalve erkende examens op het gebied van Digital Analytics en Sensorisch Onderzoek ook Field Force toetsen en toetsen op het gebied van AVG en databeveiliging.

Certificeren

De MOA hanteert het Keurmerk Fair Data voor al haar leden. Daarnaast verzorgt de MOA diverse ISO certificeringen, de certificering voor Qualified Insights Professional en de bijschrijving in het Digital Analytics register.

Bent u geïnteresseerd in het MOA Expertise Center?

Wilt u meer informatie over wat het Expertise Center voor u en uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op!

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.