Databeveiliging

De aandacht voor …

informatiebeveiliging wordt groter en groter, inherent aan het belang cq. risicodragend karakter voor een organisatie. Dit zal, mede door steeds strengere regelgeving op dit gebied, de komende jaren alleen maar toenemen. Voor het MOA Expertise Center ligt binnen dit kerngebied de focus niet alleen op wet- en regelgeving, ICT en fysieke beveiliging, maar ook op in- en externe contractpartijen en assetmanagement.

Databeveiliging team van experts

Onder leiding van Rob de Leur

Organisaties die gebruik maken van data en eventueel data uitwisselen met anderen, dienen deze informatie goed te beveiligen en regelen wie er toegang heeft tot deze data.

Het MOA-expertteam Databeveiliging adviseert bij de organisatie van procedures en afspraken over zowel de fysieke beveiliging als de digitale beveiliging van klantdata.

Expertise

  • Beveiliging van (klant)data
  • Afspraken en contracten m.b.t. onderzoeksdata
  • Monitoring

Diensten 

Het MOA Expertise Center biedt ondersteuning op het gebied van competence door:

Support

Het MOA Expertise Center biedt laagdrempelige support via telefoon (020-5810710) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Netwerken

De MOA-events en activiteiten van onze prof- en ledengroepen bieden een ideale basis om te netwerken, kennis te vergroten en te delen.

Expertise

Onze experts zijn beschikbaar voor 1-op-1 consults en inhouse adviestrajecten.

Trainen

De MOA biedt een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma dat aansluit bij actuele thema’s en kennisbehoefte. Ons gehele programma kan zowel klassikaal in MOA-verband als Incompany worden aangeboden, afgestemd op de behoefte van de organisatie zelf.

Toetsen

De MOA biedt behalve erkende examens op het gebied van Digital Analytics en Sensorisch Onderzoek ook Field Force toetsen en toetsen op het gebied van AVG en databeveiliging.

Certificeren

De MOA hanteert het Keurmerk Fair Data voor al haar leden. Daarnaast verzorgt de MOA diverse ISO certificeringen, de certificering voor Qualified Insights Professional en de bijschrijving in het Digital Analytics register.

Bent u geïnteresseerd in het MOA Expertise Center?

Wilt u meer informatie over wat het Expertise Center voor u en uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op!

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.