Kerngebieden

Hét Nederlandse Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek en Analytics

De wereld van marketing insights, onderzoek en analytics is voortdurend in ontwikkeling. Organisaties gaan over op nieuwe manieren van werken, technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en ook de juridische aspecten van privacy en onderzoek staan niet stil. Dit zorgt voor talloze strategische, tactische en organisatorische uitdagingen op het gebied van insights en analytics. Het MOA Expertise Center heeft dé kennis en expertise in huis om deze uitdagingen aan te gaan.

MOA biedt expertise op zeven kerngebieden, verdeeld over het gehele insights-spectrum:
• Competence
• Insightsmanagement
• Research & Analytics
• Data kwaliteit
• Data beveiliging
• Datamanagement
• Privacy, legal & integriteit
De MOA-expertise bestrijkt het hele terrein van het in kaart brengen van menselijk gedrag en behoeftes, ongeacht de methode van dataverzameling en analyse.

Services per expertise

Support

Het MOA Expertise Center biedt laagdrempelige support via telefoon of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Netwerken

De MOA-events en activiteiten van onze prof- en ledengroepen bieden een ideale basis om te netwerken, kennis te vergroten en te delen.

Adviseren
Onze experts zijn beschikbaar voor 1 op1 consults en inhouse adviestrajecten.
Trainen

De MOA biedt een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma dat aansluit bij actuele thema’s en kennisbehoefte. Ons gehele programma kan zowel klassikaal in MOA-verband als Incompany worden aangeboden, afgestemd op de behoefte van de organisatie zelf.

Toetsen

De MOA biedt behalve erkende examens op het gebied van Sensorisch Onderzoek en Field Force toetsen en toetsen op het gebied van AVG en databeveiliging.

Certificeren

De MOA hanteert het Keurmerk Fair Data voor al haar leden. Daarnaast verzorgt de MOA diverse ISO certificeringen, de certificering voor Qualified Insights Professional en de bijschrijving in het Digital Analytics register.

Wilt u meer weten over wat het MOA Expertise Center voor u en uw organisatie kan betekenen?

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.