Insights Maturity Scan

Hoe mature is jouw data- en insightsmanagement?

Steeds meer bedrijven houden zich bezig met insights. Data uit vele bronnen worden gecombineerd en in inzichtelijke adviezen aan de board vertaald. De status van het data- en insightsmanagement systeem binnen de organisatie is per bedrijf anders gestructureerd, kent andere accenten en toont zich in verschillende verschijningsvormen. In welke fase van professionalisering zit jouw organisatie en hoe verhoudt zich dat met andere vergelijkbare bedrijven?

Doe de MOA Insights Maturity scan en ontdek het!
De scan stelt je vragen vanuit de 7 verschillende aandachtsgebieden binnen het data- en het insightsmanagement systeem. Hiermee ontstaat een beeld van hoe jullie ervoor staan in de organisatie ten opzichte van de landelijke benchmark en die van de branche.

Krijg inzicht in het maturity-level van jouw organisatie en maak die professionaliseringsslag!

Heb je naar aanleiding van de resultaten een vraag of wil je advies van onze experts?

Het mogelijk om een van onze experts op de deelgebieden van het data- en insightsmanagement systeem te benaderen voor een (gratis) consult van een dagdeel. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met hierin je gegevens en je vraag.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.