Insightsmanagement

Insights afdelingen…

staan onder druk omdat ze goedkoper en sneller moeten leveren en meer business impact kunnen generen. Deze snelheid kan worden gegenereerd door bijvoorbeeld gebruik te maken van bestaande kennis, maar dit heeft implicaties voor de organisatie hiervan. Het belangrijkste probleem is dat gegevensbronnen vaak verschillende, niet verbonden databases zijn en nauwelijks toegankelijk. Op het gebied van kennismanagement is een gestructureerd kennissysteem onmisbaar. Dit geeft de mogelijkheid om intelligentie te genereren om bestaande rapporten toegankelijker en beter doorzoekbaar te maken. Met behulp van machine learning en data science technieken kunnen verschillende bronnen, ondanks verschillende structuren, ontbrekende waarden of andere complexiteiten, met elkaar worden verbonden.

Insightsmanagement team van experts

Onder leiding van Sjoerd Koornstra.

Op basis van insights worden business beslissingen genomen. Deze insights worden gecreëerd door de verschillende data (interne, externe- en survey data) met elkaar te verbinden.

Het MOA-expertteam Insightsmanagement kan helpen bij het herkennen van patronen binnen deze verbindingen. Ook kunnen zij tools en handvatten aanreiken om een goede vertaalslag te kunnen maken naar business vragen.

Expertise

  • Insightsmanagement
  • Insights generation tools
  • Business insights

Diensten 

Het MOA Expertise Center biedt ondersteuning op het gebied van competence door:

Support

Het MOA Expertise Center biedt laagdrempelige support via telefoon (020-5810710) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Netwerken

De MOA-events en activiteiten van onze prof- en ledengroepen bieden een ideale basis om te netwerken, kennis te vergroten en te delen.

Expertise

Onze experts zijn beschikbaar voor 1-op-1 consults en inhouse adviestrajecten.

Trainen

De MOA biedt een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma dat aansluit bij actuele thema’s en kennisbehoefte. Ons gehele programma kan zowel klassikaal in MOA-verband als Incompany worden aangeboden, afgestemd op de behoefte van de organisatie zelf.

Toetsen

De MOA biedt behalve erkende examens op het gebied van Sensorisch Onderzoek en Field Force Trainen en toetsen op het gebied van AVG en databeveiliging.

Certificeren

De MOA hanteert het Keurmerk Fair Data voor al haar leden. Daarnaast verzorgt de MOA diverse ISO certificeringen, de certificering voor Qualified Insights Professional en de bijschrijving in het Digital Analytics register.

Bent u geïnteresseerd in het MOA Expertise Center?

Wilt u meer informatie over wat het Expertise Center voor u en uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op!

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.