Feedback Company – Marktonderzoeker

De vacature

“Ben jij een ervaren marktonderzoeker die graag zelfstandig projecten draait? Voel jij je commercieel gedreven maar heb je daarnaast ook sterke feeling met non-profit klanten? Is het jouw ambitie een team onderzoek inhoudelijk neer te zetten?

Kom bij ons werken als Marktonderzoeker bij Feedback Company

Het doel van de functie Marktonderzoeker bij Feedback Company (FC) is om onze klanten met hernieuwde inzichten te helpen bij het optimaliseren van hun processen (medewerkers, klanten, werkwijze en reputatie). Onze feedback software tools geven de benodigde inzichten, jouw marktonderzoek is daarbij het middel, your weapon of choice.

Samen met je team heb jij een aantal vaste klanten met grote onderzoeks inhoudelijke projecten onder je hoede. Jullie zijn een vast aanspreekpunt, bespreken wensen en verwachtingen met klanten en vertalen die, middels perfect afgestemde vragensets, naar een treffende oplossing voor de klant.

Deze rol is jou op het lijf geschreven als je ervan houdt om de volledige verantwoordelijkheid te nemen over het verzamelen van cijfers en statistieken, en die te verwerken in duidelijke rapportages. De rapportages gebruik je om presentaties te geven over resultaten, workshops of verbetersessies te organiseren bij onze klanten.

Het is heel waardevol als je inhoudelijk overwicht en overtuiging kan uitstralen bij de klant. Daarnaast vind je het prettig om de medior en junior onderzoeker in je team te begeleiden en aansturen op onderzoeks inhoudelijk gebied.

Ons DNA

Bij FC doen we wat we zeggen, en zeggen we wat we doen. Dat kan ook niet anders, als Google-reviewpartner hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en eerlijkheid. Dat geldt voor onze feedback, de feedback markt, maar ook op onze werkvloer. We vinden het belangrijk dat we leren van elkaar, en elkaar de ruimte geven om te verbeteren.

Bij Feedback Company krijg je alle ruimte voor eigen inbreng, ideeën en vooral initiatief. Ons motto is: het kan altijd beter, mooier, vetter, nee nóg beter. Dat doen we door te innoveren, nieuwe technische oplossingen te bedenken en ons hoofd koel te houden.

Wat kun je van Feedback Company verwachten?

  • een dynamische en innoverende IT-gedreven werkomgeving
  • een hecht team (30 fte) waar samenwerken en persoonlijke ontwikkeling centraal staan
  • een marktconform salaris
  • mogelijkheid om regelmatig thuis te werken (ook post Covid)
  • telefoonvergoeding
  • 26 vakantiedagen

Meer over jou

Natuurlijk ben je enthousiast, positief ingesteld en heb je een drive van jewelste. Een nieuwsgierig Aagje die graag zelf nadenkt en snel verbanden ziet. Je perfectionistische instelling is voor jou geen belemmering om je creativiteit en doeltreffendheid in te zetten voor tastbaar resultaat. Onze feedback weet jij effectief en efficiënt te delen met onze klanten.

Jij werkt en denkt op HBO/WO-niveau, SPSS kent geen geheimen voor jou en je hebt ervaring met continu onderzoek. Je hebt minimaal zo’n 3 á 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Voel jij je goed thuis in een ambitieuze, internationale organisatie die geen uitdaging uit de weg gaat, en graag nog een stapje extra zet voor onze klanten?

Dat staat jou hier allemaal te wachten, samen met dagelijks een lekkere, gezonde lunch en vers fruit. Waar wacht je dan op, klim op die toetsen en join the FC-club!

Mail je vraag of motivatie & CV naar Marcel de Jong / marcel@feedbackcompany.com

Andere vacatures

Feedback Company – Marktonderzoeker

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.