Projectmanager

De vacature

Marktonderzoek blijft toch een prachtig vak! Bij Miles Research hebben we ons ook echt als doel gesteld onderzoek nog leuker te maken voor alle partijen. Klanten, respondenten maar zeker ook voor onze medewerkers. Zij moeten dit streven terugzien in het dagelijks werk. Als jij het leuk vindt om als Projectmanager bij te dragen aan dit doel, lees dan vooral even door!

Wat zoeken wij?

We zoeken een projectmanager die de diverse projecten voor onze klanten van kop tot staart kan begeleiden. Je verzorgt daarbij de hele keten, wij geloven in een integrale aanpak van projecten, niet in het opknippen van een project in kleine stukjes. Qua ervaring is er ruimte voor starters, maar we zoeken zeker ook meer medior of senior mensen. We doen veel onderzoek in de financiele sector en de zorg sector, dus kennis of minimaal affiniteit hiermee is een pré. De ideale kandidaat brengt een aantal zaken mee:
 • Positieve, proactieve en zelfstandige persoonlijkheid.
 • In staat alle onderdelen van het onderzoeksproces op te pakken, van het maken van vragenlijsten, het programmeren hiervan, het managen van projecten, het analyseren en uiteraard het rapporteren en eventueel presenteren.
 • Bedreven in gebruik van software als PowerPoint, Excel en SPSS.
 • Affiniteit met dashboarding software zoals PowerBI is een tweede grote pré
 • Onze klanten staan altijd op nummer 1. Je moet het leuk vinden om voor, tijdens en na het project te schakelen met de diverse klanten. Ook is een flexibele houding erg belangrijk, dingen lopen soms anders dan voorzien.
 • Een bestaand netwerk binnen de marktonderzoekswereld is een derde pré.
We gaan voor deze rol uit van een HBO+ opleiding. Aantal uren is in overleg. Het werk kan deels vanuit huis worden gedaan, gemiddeld is dit nu ongeveer 50%.

Wat bieden wij?

Miles Research is een groeiende club met veel nieuwe initiatieven. Innovatie en de inzet van technologie vormt een belangrijke pijler. Denk aan onderzoek via WhatsApp, video, spraak en andere vaak zelf gebouwde tooling. We zijn continu nieuwe dingen aan het proberen. Sommige daarvan zijn heel succesvol, andere minder, maar dat hoort erbij. Je komt in een club die bruist van de energie. Verder kun je het volgende verwachten:
 • Werken in een klein team, wat het allemaal wat sneller en persoonlijker maakt.
 • Maar tegelijkertijd een professionele organisatie. Mensen hebben veelal veel ervaring, strakke processen inclusief ISO certificeringen.
 • Zeer flexibel werken, zowel qua locatie als tijden. We kijken naar resultaat, tijdschrijven doen we bijvoorbeeld niet aan.
 • Werken in ons mooie kantoor in de voormalige Rabobank in het centrum van Dongen of werken vanuit huis als dat beter uitkomt
 • Training en ontwikkelingsmogelijkheden, met name rondom software toepassingen
 • En uiteraard een marktconform salaris, pensioen etc.
Om nog iets meer beeld te geven bij de rol; hieronder een quote van je mogelijk nieuwe collega Dionne: “Ik werk nu iets meer dan een jaar bij Miles Research en ik voelde me vrijwel meteen thuis, ondanks de corona tijd waarin ik ben gestart. Miles Research is een klein en gezellig bedrijf met een prettige werksfeer. Collega’s staan altijd voor je klaar om te helpen en iedereen voelt zich zeer betrokken. Nieuwe onderzoeksmethoden en innovatieve ideeën waar Miles mee bezig is, zorgen voor een positieve vibe in de organisatie en werken erg motiverend voor mij. Omdat we geen groot bedrijf zijn kunnen projecten snel en efficiënt opgepakt worden, zonder natuurlijk de kwaliteit en gedegenheid uit het oog te verliezen (wat van een ISO- gecertificeerd bureau verwacht wordt). Bij vorige werkgevers heb ik gezien dat het ook anders kan, dus dit was voor mij echt een verademing.” Interesse of vragen? Stuur een mail naar eric@miles-research.com of bel 0651446310. Kijken op https://miles-research.com/vacatures/ kan natuurlijk ook.

Andere vacatures

Salesmanager
Projectmanager
Commercieel projectmanager
Research Consultant
Data analist (parttime)
Sales Manager The Netherlands
Community & B2B Marketing Manager Research Panel The Netherlands
Research consultant (medior)

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.