Marcom Assistent – Content (32-40 uur)

De vacature

Relevante content ontwikkelen en gericht delen met dé achterban van het MOA Expertise Center voor marketing, research en analytics.

Ga direct naar

Wat ga je doen?

Als Marcom Assistent – Content maak en verzamel je in overleg content voor de verschillende doelgroepen binnen het MOA Expertise Center. Je screent websites, verbind je aan relevante nieuwsplatforms en benadert actief vertegenwoordigers van de MOA netwerken. Samen met de Marketing Manager maak je een plan voor de verspreiding van de content via de beschikbare media, zoals netwerk-nieuwsbrieven en social media. Daarnaast zorg je samen met de Marketing Manager voor de dagelijkse content op de social mediakanalen van zowel MOA als het nieuwsplatform Daily Data Bytes. Ook het ondersteunen bij de promotie van de verschillende MOA events en trainingen en het monitoren van de resultaten behoort tot jouw takenpakket.

Voor wie?

De ontwikkelde content is bedoeld voor de verschillende doelgroepen binnen het MOA Expertise Center. Daarbij moet je denken aan de verschillende netwerken die binnen de MOA actief zijn, zoals de profgroepen met specialisten binnen een bepaald vakgebied en de expert-netwerken van insights professionals, data-scientists en data-analisten. Met de content maak je het MOA Expertise Center relevanter voor die achterban en draagt jouw content bij aan het succes van de events en een hechtere relatie tussen de MOA partners en de MOA.

Wat krijg je ervoor terug

Het MOA Expertise Center behartigt de belangen van de data- en insights professionals in de meest brede zin van het woord. De MOA heeft een opleidingscentrum, organiseert veel bijeenkomsten en congressen, is het gezicht van de branche awards en last but not least de vraagbaak voor veel professionals op het terrein van Data een Insights. Je gaat in een klein team van specialisten werken die verantwoordelijk zijn voor al deze activiteiten. Wat je verder kunt verwachten:
 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een variabele bonus;
 • Een functie voor 32 – 40 uur per week;
 • Een laptop en telefoonvergoeding van de zaak;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om in afstemming vanuit huis te werken;
 • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling.
Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet de MOA verder gaat helpen en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.moa.nl.

Wat breng je mee?

Jij wil met content online en offline de beste zijn! Je bezit strategisch inzicht en weet wat voor soort content het beste werkt voor je publiek. Je hebt een energieke en positieve houding en houdt van aanpakken. Je bent nieuwsgierig en creatief, kunt goed doelgroepgericht denken én je schrijft makkelijk. Verder vragen wij:
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting journalistiek, media of communicatie;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Goede kennis van het medialandschap, zowel online als offline;
 • Een vlotte pen
 • Kennis van SEO
 • Een beheersing van WordPress, Photoshop, zoekwoorden-tools en/of Google Analytics is een pre!

Andere vacatures

Jr. Consumer Market Insights Analist Retail
Directeur Onderzoek NMO
Junior Insights Consultant
Senior Marktonderzoeker
Marktanalist (commerciële marktonderzoeker)
Marktonderzoeker Merk en Marketing
Delta Marktonderzoek zoekt versterking van het team!
Consultant marktonderzoek
Marcom Assistent – Content (32-40 uur)

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.