Word jij onze nieuwe financiële ondersteuner?

De vacature

Binnen onze dynamische club word jij ervoor verantwoordelijk dat die dynamiek ook financieel goed en stevig staat. Dat doe je in een klein team van zeer betrokken collega’s en in nauwe samenwerking met een externe collega die alle ins en outs van het Data & Insights Network van binnen en buiten kent. Je staat er dus niet alleen voor.

Jouw werkzaamheden bestaan uit de facturering en inboeken van de transacties binnen het Netwerk. Uiteraard de controle dat de betalingen goed en tijdig verwerkt worden voor zowel de debiteur als de crediteur. Je houdt de administratieve processen in de gaten en je bent eindverantwoordelijk voor het nieuwe CRM- systeem dat wij recent in gebruik hebben genomen, Dynamics. Er is een zeer geavanceerd boekhoudpakket aan gekoppeld, AFAS, dat er voor zorg draagt dat alle processen gestroomlijnd en efficiënt verlopen. Daar waar mogelijk automatiseren wij, zodat er tijd wordt gecreëerd voor kwaliteitsverbeteringen.

Je bent onderdeel van een team dat grote congressen en tal van kennissessies organiseert, een breed pakket aan cursussen aanbiedt en een belangrijke rol bij de ondersteuning van bedrijven en professionals in de Data & Insights sector.

Als je je aangesproken voelt voor deze job in een creatief team van bevlogen collega’s stuur dan een mailtje naar wim@dinetwork.nl. Dan bespreken we samen de job, de werkomstandigheden, de arbeidsvoorwaarden etc. En we vertellen je uiteraard bij wat voor een soort bedrijf je je hebt aangemeld.

Ik zie je reactie met spanning tegemoet.

PS je mag mij (Wim) ook bellen: 06 53 73 83 08

Andere vacatures

Projectleider Onderzoek
Word jij onze nieuwe financiële ondersteuner?

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.