Excursie Profgroep Sensorisch Onderzoek - Perfetti Van Melle

Categorie
onderzoek
Datum:
6 okt 2022

Tijd: 12:45 - 17:30 uur

Inleiding

! Exclusief voor leden van de MOA Profgroep Sensorisch Onderzoek !

Altijd al eens een kijkje in de keuken willen nemen bij een van de grootste producenten van snoep en kauwgom wereldwijd? Dan is dit je kans!

Tijdens deze Sensory Profgroep excursie krijg je een kijkje in de keuken in de wereld van Mentos, Klene, Chupa Chups, Smint en Fruittella.

Wat voor bedrijf is Perfetti van Melle en hoe helpt sensoriek hen om de lekkerste snoepjes te maken? Het zal allemaal aan bod komen deze middag, dus mis het niet! Meld je nu aan voor de lekkerste excursie van het jaar!

Inhoud

  • 12h45 Ontvangst
  • 13h00 Kleine lunch
  • 13h30 ALV Sensory Profgroup
  • 14h00 Safety test Perfetti Van Melle
    • 14h10  Presentation of Perfetti Van Melle (Luca Zanoni, Process & Technology Director Benelux) (EN)
    • 14h30 Presentation R&D Group Chewy Candy manager about R&D (Tanja Vleugels, Senior Group Chewy candy R&D Manager) (EN)
    • 14h50 Presentation Sensory Research at Perfetti van Melle (Rianne van Mensvoort, Sensory Researcher) (EN)
  • 15h10 koffiepauze
  • 15h30 Rondleiding sensorisch lab en workshops
  • 16h45 Borrel
  • 17h30 Einde

Kosten

Deelname aan de excursie is gratis. 

Let op: je moet MOA-lid zijn om aan deze excursie mee te mogen doen. Indien u geen MOA-lidmaatschap heeft kunt u contact opnemen met Bauke Wesseling

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.