Event en Community Manager Data & Insights

De vacature

EEN VERBINDER MET ORGANISATIE-TALENT Ben jij dat? Kom dan eens praten! Het Data & Insights Network is op zoek naar jou! Data & Insights Network, hét Nederlandse Netwerk en Kenniscentrum voor Data, Analytics en Research (D&IN) is op zoek naar een nieuwe collega, die verantwoordelijk wordt voor het bij elkaar brengen van data- en insights professionals op inspirerende locaties, waar kennis delen centraal staat. Als verbinder en organisator organiseer je voor de netwerken, die binnen het Data & Insights Network actief zijn, kennissessies, congressen, seminars, netwerk lunches, netwerkbijeenkomsten, de nieuwjaarsreceptie en wellicht nog andere digitale of fysieke sessies die voor de data en insights professionals relevant zijn. Er zijn drie evenementen die er uit springen:

  • Het grootste data & insights congres van de Benelux, het MIE. Een jaarlijks terugkerend congres met bijna 100 kennissessies en 1500 professionals uit de data- en insights sector.
  • De  jaarlijkse awards uitreiking. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst worden de winnaars in zeven verschillende kennis-categorieën binnen onze sector bekend gemaakt. Deze festiviteit wordt afgesloten met een walking dinner en spetterend feest.
  • Het Data Analytics Congres met 300 data-specialisten en business-translators.
Functieomschrijving Het betreft een veelzijdige en allround functie waarbij je oog hebt om mensen te verbinden, bij elkaar aan te laten sluiten op basis van kennis en gezamenlijke professionele interesses. Je zoekt de bijpassende locaties uit, regisseert en coördineert de bijeenkomsten, je werkt nauw samen met de programma manager en de communicatie manager over de (inhoud van de) sessies, creëert exposure voor sponsoren etc. etc.  Kortom je maakt er een kennisfeestje van voor al die professionals, die iets hebben met data en insights en jouw evenementen bezoeken. We hebben best wat te bieden Het Data & insights Network behartigt de belangen van de data- en insights professionals in de meest brede zin van het woord. Het D&IN beschikt over een opleidingscentrum, organiseert  bijeenkomsten en congressen en is het de vraagbaak, het expertise center, voor veel professionals, bestuurders en  managers op het terrein van Data en Insights. Je wordt onderdeel van een klein team van specialisten die samen verantwoordelijk zijn voor al deze activiteiten. Wat je verder kunt verwachten • Marktconform salaris • 25 vakantiedagen op fulltime basis; • Een laptop en telefoon- en  thuiswerkvergoeding; • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen; • De mogelijkheid om in afstemming deels vanuit huis te werken; • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling; Wat ons kenmerkt als organisatie is de laagdrempelige, informele cultuur. Met de juiste inzet ga jij het D&IN verder gaat helpen en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op onze website. Functie-eisen • HBO-niveau • 3/5 jaar relevante werkervaring • zelfstandig en verantwoordelijk • goede sociale vaardigheden • goed organisatorisch vermogen • stressbestendig en assertief • accuraat en zet de puntjes op de ‘i’ Aanvullende informatie Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wim van Slooten via wim@dinetwork.nl of telefonisch 06 – 53 73 83 08. Herken je jezelf in dit profiel? Stuur dan een email met je motivatie en je Curriculum Vitae naar wim@dinetwork.nl

Andere vacatures

Research Advisor
Event en Community Manager Data & Insights
Onderzoek- en impactcoördinator
Medior Insights Consultant (kwantitatief)
Onderzoek- en impactcoördinator
CAI Programmeur
BUSINESS INSIGHTS DIRECTOR
Client Director/ Senior onderzoeker

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.