Blauw – Kwalitatief onderzoeker CX/UX

De vacature

Ben je op zoek naar een volgende uitdaging in je carrière en lijkt het je leuk om te werken als kwalitatief onderzoeker bij een toonaangevend full-service marktonderzoeksbureau in Rotterdam? Dan is de functie van kwalitatief onderzoeker CX/UX bij Blauw Research wellicht jouw nieuwe baan!

Ga direct naar

Als kwalitatief onderzoeker CX/UX help je organisaties verder om meer klantgedreven te worden, waarbij jij al je kennis en kunde inzet om trajecten naar een hoger niveau te tillen. Jij hebt al wat ervaring met kwalitatief onderzoek en bent daardoor in staat om zelfstandig onderzoeken uit te voeren en te begeleiden. Door je ervaring met en passie voor onderzoek en Customer & User Experience kun jij organisaties adviseren, inspireren en begeleiden bij de implementatie van praktische adviezen. Als kwalitatief onderzoeker CX/UX ben je iemand die het doel voor ogen houdt, het beste in anderen naar boven haalt, vernieuwing omarmt en lef toont. Jij zorgt dat het voor elkaar komt!

Je werkzaamheden in detail

Wat ga je doen?

 • Herkennen en vertalen van de klantbehoefte naar een research design en een onderzoeksvoorstel
 • Het in goede banen leiden van CX & UX-trajecten waar jij van A to Z betrokken bij bent
 • Uitvoeren en begeleiden van groepsdiscussies en diepte-interviews op het gebied van Customer & User Experience;
 • Ondersteuning bieden bij het vertalen van onderzoeksresultaten naar concrete aanpassingen in strategie, processen, dienstverlening en communicatie
 • Ontwikkelen en verzorgen van presentaties, workshops en interactieve sessies voor opdrachtgevers
 • Het uitbouwen van relaties met opdrachtgevers om hen voor langere tijd aan Blauw Research te binden

Wij hebben een perfecte match als je:

 • Je meer dan twee jaar ervaring hebt met kwalitatief onderzoek op het gebied van Customer & User Experience
 • Je beschikt over kennis van en enthousiasme over het werkveld van Customer Experience, User Experience en Customer Journey onderzoek, wat betekent dat je kennis hebt van en ervaring hebt met kwalitatieve CX-onderzoeksmethodes
 • Je zelfstandig focusgroepen kunt begeleiden en interviews kunt afnemen
 • Ervaring met Service Design is een pré
 • Je beschikt over sterke communicatievaardigheden

Voor je harde werk belonen we je graag door:

Een dynamische functie en een uitdagende werkomgeving. Zo is ons moderne kantoor gevestigd op de Coolsingel, met uitzicht op het Stadhuisplein. Bij Blauw Research hebben we een mega terras waarop je kan werken, lunchen, koffie drinken en zelfs sporten. Twee keer per week is er namelijk een bootcamp. Wij houden van gezelligheid: gezellige borrels en feestjes en een gezamenlijke lunch die elke dag opnieuw wordt voorbereid door Lucia, de allerliefste cateringmedewerker van Nederland. Ook wordt er fanatiek tafelvoetbal gespeeld! ! In de huidige 1,5 meter situatie blijven we op afstand via allerlei digitale ontmoetingen nauw bij elkaar betrokken. Bij Blauw heb je altijd de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Op dit moment werkt nagenoeg iedereen vanuit huis. Zodra de regels versoepelen en we weer naar kantoor kunnen, is alles helemaal klaar volgens de 1,5 meter normen! We kijken er naar uit om iedereen weer te ontmoeten op kantoor.Indien je ervan overtuigd bent onze nieuwe kwalitatief onderzoeker CX/UX te zijn, ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Reageren kan via de knop ‘solliciteren’ in deze vacaturetekst. De online kennismakingsgesprekken staan gepland op 11 en 15 februari 2021 in de middag. Een eventueel vervolggesprek vindt plaats op 18 of 19 februari 2021. Voor meer informatie of bij vragen kun je je richten tot HR Manager Petrine van den Bunt (010 – 4000 900). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

CHOICE – Senior Quantitative Insights Consultant (32-40 uur)
Blauw – Research Manager Product
Blauw – Kwalitatief onderzoeker CX/UX
Blauw – Project Coördinator Onderzoeksdata

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.