MOA/NIMA Education day - Employee engagement

Categorie
Overig
Datum:
20 sept 2021

Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Inleiding

Deze inspirerende kennissessie is exclusief voor opleidingsdocenten en komt voort uit een krachtenbundeling van drie verenigingen; Logeion, MOA en Nima.

Duurzame waardecreatie begint en eindigt met blije medewerkers. Alleen door het belangrijkste kapitaal – de mensen die bij en voor een organisatie werken – centraal te stellen kun je als bedrijf succesvol zijn en blijven. Juist in tijden waar verandering de enige constante is. Interne communicatie levert daarin een onmisbare bijdrage. Happy employees = happy customers = more value.

Inhoud

De organisaties van de toekomst zijn die organisaties die voortdurend weten te anticiperen op die steeds veranderende context. Zij zetten hun medewerkers op 1 en zorgen dat zij niet alleen geïnformeerd zijn, maar ook gemotiveerd en toegerust om bij te dragen aan succes. Een sterk werkgeversmerk en een duidelijke visie op employee engagement en aligment zijn daarbij onontbeerlijk.

Bea Aarnoutse, strategy director en partner bij bureau PROOF | employee alignment & employer branding praat je helemaal bij over het actuele onderwerp employee alignment. Zij is daar elke dag mee bezig en schreef de boeken Alignment 2.0 (2015) en Happy change (2021). Tijdens dit webinar vertelt Bea meer over de theorie en de praktijk. Zij neemt je mee in vernieuwende inzichten, deelt de 10 employee alignment tips en laat op een inspirerende en interactieve manier weten hoe je werkt aan alignment in een tijd waar verandering de enige constante is.

Schrijf je nu gratis in voor deze sessie op maandag 20 september van 16.00 tot 17.00 uur!

 

Kosten

Deelname is gratis

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.