MOA/NIMA - Examen Sensorisch onderzoeker B

Docent
Joep Brinkman
Menno Urbanus

Docent
Wim Vaessen
Menno Urbanus

Categorie
onderzoek
Datum:
10 juni 2021

Tijd: 10:00 - 12:30 uur

Inleiding

De sensorisch onderzoeker op MOA/NIMA B niveau beheerst de basis voor het vertalen van niet-complexe problemen in een opzet voor sensorisch onderzoek. Inclusief bijbehorende projectmatige aanpak van screening en training van respondenten, de uitwerking, analyse, interpretatie en presentatie.

Inhoud

Voor wie?

Dit examen is bestemd voor personen die werkzaam zijn in of zich willen kwalificeren voor een functie in sensorisch onderzoek in een niet-complexe context. Dit houdt in dat het profiel gericht is op een startend medewerker. Een gangbare functienaam voor Sensorisch Onderzoeker B is: (junior)-projectleider, werkzaam onder toezicht van een senior projectleider.

Exameninhoud

Exameneisen en literatuur voor MOA/NIMA B Sensorisch Onderzoeker.Informatie over de exameneisen, examenmethodiek, aanbevolen literatuur en proefexamens vindt u hier.

Het MOA/NIMA B Examen Sensorisch Onderzoeker duurt 2,5 uur en bestaat uit open vragen. Naast vaardigheden worden kennis en inzicht getoetst op het gebied van:

  • Zintuiglijke waarneming
  • Testmethoden
  • Statistische verwerking van gegevens
  • Respondenten
  • Onderzoekscondities

Tijdens het examen worden ook bijlagen IV-3 en de tabellen IV-1 bundel uitgedeeld.

Bij het boek zijn nog antwoorden en opdrachten gemaakt zodat studenten zich voor kunnen bereiden op het Examen Sensorisch onderzoek B van de MOA en NIMA. Download deze PDF's: opgaven en antwoorden

Datum en locatie

Het examen wordt afgenomen bij de MOA op 10 juni 2021 van 10.00-12.30 uur. Twee weken voor het examen ontvangen alle inschrijvers een schriftelijke oproep per mail.

Na het succesvol beëindigen van het examen ontvangt de deelnemer een officieel NIMA diploma Sensorisch onderzoeker B.

Meer informatie

Heeft u vragen of het examen, neem dan contact met de MOA via telefoonnummer 020-5810711 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met NIMA via telefoonnummer 020 - 503 93 30 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor urgente zaken kun je tijdens kantooruren contact met de NIMA opnemen via 020-5039300.

Kosten

De kosten voor het examen Sensorisch onderzoek B bedragen € 440,--

Na inschrijving ontvangt u separaat een factuur.

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze workshop? 

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl . Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.