AWVN beloningsmonitor

De MOA heeft een abonnement op de beloningsmonitor van de AWVN. Een van de beste en grootste databases ten behoeve van salaris vergelijkingen. Juist in een steeds krappere arbeidsmarkt zijn inzichten over salarisniveaus van groot belang.


Wordt er wel marktconform beloond? Hogere salarissen zijn een middel om concurrerend te blijven op de arbeidsmarkt, maar ben je dan nog wel concurrerend ten opzichte van je concurrenten als de kosten van je onderzoek stijgen?

Het vergelijken van arbeidsvoorwaarden doet AWVN enerzijds op regelingenbasis en anderzijds op het gebied van werkelijke beloningen (actuals). De Beloningsmonitor is een digitale tool om op functieniveau vergelijkingen te maken op het gebied van: jaarinkomen, variabele beloning, arbeidsduur, lease en pensioen. Eventueel te verfijnen naar sector, regio, organisatiegrootte of leeftijdsklasse.

Relevante functies in de Beloningsmonitor:

  • Wetenschappelijk onderzoeker
  • Marktonderzoeker
  • Dataprocessor
  • Programma manager

In de beloningsmonitor zijn momenteel de werknemersdata van 160.000 werknemers opgeslagen. Deze data groeit de komende maanden tot ver over de 200.000 werknemersgegevens.

Kosten?

Aan deze benchmark zijn kosten verbonden bij toegang tot de Beloningsmonitor. Kosten zijn voor MOA-leden beperkt. Zie hiervoor MOAwebsite.

Privacy?

Het onderzoek wordt vormgegeven door AWVN. Delen van werknemersdata zal gaan middels beveiligde SharePoint-omgevingen of direct middels de Beloningsmonitor. De Beloningsmonitor voldoet aan de laatste stand van zaken op het gebied van de privacywetgeving.

Aanmelden?

Dat kan middels deze link: https://bmsignup.awvn.nl/node/1 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Prijzen op de site van MOA zijn leidend.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.