Exclusief voor MOA-leden: 5% korting op CSCS met SPSS-licentie

Crayon LogoDankzij het MOA-partnership met Crayon profiteren MOA-leden niet alleen van de zeer aantrekkelijke Crayon Statistic Collaboration Solution (CSCS) met SPSS, maar ontvangen bovendien nog eens 5% extra korting op iedere software-licentie. Ontdek meer over Crayon en het MOA-ledenvoordeel.

Over Crayon

KompasAls onafhankelijke software-expert helpt Crayon organisaties om op een duurzame manier het maximale uit hun IT-investeringen te halen. Crayon is de wereldleider op het gebied van Software Asset Management (SAM), cloud- en volumelicenties en bijbehorende adviesdiensten.

Door de globale inkoop en inhouse-support kan Crayon licenties van bestaande softwareleveranciers in veel gevallen aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven.

Bovendien profiteren Crayon-klanten van:

  • Alleen betalen voor software die daadwerkelijk wordt gebruikt
  • Effectiever gebruik van software door optimale inzet van licenties
  • Efficiënter werken door te profiteren van best practices ten aanzien van beheer, inrichting en optimalisatie van het IT-landschap.

Aanbod exclusief voor MOA-leden

ThuiswerkenMOA-leden ontvangen nu 5% korting op iedere software-licentie wanneer ze kiezen voor de zeer aantrekkelijke Crayon Statistic Collaboration Solution (CSCS) met SPSS.

Deze CSCS omvat:

  • SPSS- software licentie voor 12 maanden
  • Upgrades naar de nieuwste versie (momenteel V27)
  • 1ste Lijn ICT-support: Nederlandstalige helpdesk voor al uw licentie- en installatievragen
  • CSCS Download Portal (zeer gebruiksvriendelijke en geen IT-kennis nodig)
  • Vaste contactpersoon (Nederlands)
  • Gratis webinars en trainingsmogelijkheden.

 

CSCS met SPSS-licenties begrijpen en gebruiken

SPSS, “Statistical Package for the Social Sciences”, is onderdeel van CSCS (Crayon Statistics Collaboration Solution). Ooit ontwikkeld in 1968 door Norman Nie en Hadlai Tex Hull als een statistisch computerprogramma voor de sociale wetenschappen. In 2009 werd SPSS door IBM overgenomen en toegevoegd aan het IBM-productportefeuille.

Sinds enkele jaren heeft Crayon SPSS toegevoegd aan het CSCS-pakket. Binnen Crayon heeft zich een groot team gespecialiseerd in datavisualisatie en statistieken. Waar in het verleden SPSS met name werd gebruikt in de sociale wetenschappen, wordt SPSS ook grootschalig gebruikt bij marktonderzoek, fraude detective en beleidsonderzoek.

Neem contact op voor meer informatie, + 31 20 5810710, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.