Exclusief voor MOA-leden: 5% korting op CSCS met SPSS-licentie

Crayon LogoDankzij het MOA-partnership met Crayon profiteren MOA-leden niet alleen van de zeer aantrekkelijke Crayon Statistic Collaboration Solution (CSCS) met SPSS, maar ontvangen bovendien nog eens 5% extra korting op iedere software-licentie. Ontdek meer over Crayon en het MOA-ledenvoordeel.

Over Crayon

KompasAls onafhankelijke software-expert helpt Crayon organisaties om op een duurzame manier het maximale uit hun IT-investeringen te halen. Crayon is de wereldleider op het gebied van Software Asset Management (SAM), cloud- en volumelicenties en bijbehorende adviesdiensten.

Door de globale inkoop en inhouse-support kan Crayon licenties van bestaande softwareleveranciers in veel gevallen aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven.

Bovendien profiteren Crayon-klanten van:

  • Alleen betalen voor software die daadwerkelijk wordt gebruikt
  • Effectiever gebruik van software door optimale inzet van licenties
  • Efficiënter werken door te profiteren van best practices ten aanzien van beheer, inrichting en optimalisatie van het IT-landschap.

Aanbod exclusief voor MOA-leden

ThuiswerkenMOA-leden ontvangen nu 5% korting op iedere software-licentie wanneer ze kiezen voor de zeer aantrekkelijke Crayon Statistic Collaboration Solution (CSCS) met SPSS.

Deze CSCS omvat:

  • SPSS- software licentie voor 12 maanden
  • Upgrades naar de nieuwste versie (momenteel V27)
  • 1ste Lijn ICT-support: Nederlandstalige helpdesk voor al uw licentie- en installatievragen
  • CSCS Download Portal (zeer gebruiksvriendelijke en geen IT-kennis nodig)
  • Vaste contactpersoon (Nederlands)
  • Gratis webinars en trainingsmogelijkheden.

 

Software streamen via de browser

De mogelijkheden van de Cloud worden tegenwoordig op vele manieren benut. Ook software-leveranciers en -ontwikkelaars zijn op zoek naar mogelijkheden om via de Cloud een betere en handigere gebruikerservaring te bieden. Vooraf downloaden en installeren is nu verleden tijd!

Applicatie streaming als het concept van software gebruik
Met Core-iQ portal (Crayon Group) stream je heel eenvoudig software via je browser. De oplossing biedt dezelfde gebruikservaring als lokaal geïnstalleerde apps, maar geeft de mogelijkheid om op iedere externe locatie toegang te krijgen tot applicaties die binnen een organisatie worden gebruikt. Zelfs ongeacht het device waarop gewerkt wordt.

Flexibel in gebruik

Soms is het noodzakelijk om te switchen tussen mobiel, tablet, laptop of desktop. Of om te schakelen tussen Windows, Linux of Mac. Geen probleem! En zelfs in de gevallen dat een apparaat niet voldoet aan de hardware-vereisten van de app, is de software online beschikbaar als hub.

Veilig en privé

Via Single sign on is de speciale cloudopslagruimte bereikbaar. Volledig privé, vergelijkbaar met een lokale harde schijf en vanaf ieder device te benaderen. Een integratie met andere opties voor cloudopslag, zoals Google Drive en OneDrive, maakt het delen van bestanden en de samenwerking met anderen een fluitje van een cent.

Probeer apps in Core-iQ portal gratis uit!

Klinkt het als muziek in de oren? Probeer onze applicatie streaming 5 dagen gratis uit, zonder verplichting. Ontdek via een gratis demo hoe het Core-iQ platform past in jouw workflow. Stuur een email met je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op!

CSCS met SPSS-licenties begrijpen en gebruiken

SPSS, “Statistical Package for the Social Sciences”, is onderdeel van CSCS (Crayon Statistics Collaboration Solution). Ooit ontwikkeld in 1968 door Norman Nie en Hadlai Tex Hull als een statistisch computerprogramma voor de sociale wetenschappen. In 2009 werd SPSS door IBM overgenomen en toegevoegd aan het IBM-productportefeuille.

Sinds enkele jaren heeft Crayon SPSS toegevoegd aan het CSCS-pakket. Binnen Crayon heeft zich een groot team gespecialiseerd in datavisualisatie en statistieken. Waar in het verleden SPSS met name werd gebruikt in de sociale wetenschappen, wordt SPSS ook grootschalig gebruikt bij marktonderzoek, fraude detective en beleidsonderzoek.

Core-iQ portal: eenvoudig sofware streamen

Krijg nu overal en altijd toegang tot je software en stream het eenvoudig via je browser dankzij het Core-iQ portal geleverd door de Crayon Group. Ervaar hetzelfde gebruiksgemak overal en altijd, ongeacht device en locatie.

Gemak

Soms kan het handig zijn om mobiel, tablet, laptop of desktop te gebruiken of te switchen tussen Windows, Linux of Mac. Core-iQ is speciaal ingericht om hulpmiddelen te bieden voor specifieke taken. Sofware downloaden of licenties activeren behoort nu tot het verleden.

Veilig en privé

Single sign on (SSO) maakt gemakkelijke toegang mogelijk en houdt data en documenten veilig en privé. Dankzij een eigen cloud-opslagruimte is het geen probleem om te wisselen tussen apparaten en browsers en heb je overal en altijd toegang tot je bestanden. Dankzij de integratie met andere opties voor cloudopslag, zoals Google Drive en OneDrive, wordt samenwerken en delen van bestanden nog eenvoudiger en comfortabeler.

Neem contact op voor meer informatie, + 31 20 5810710, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.