Print this page

Word ook kennispartner van Daily Data Bytes!

Daily Data Bytes is een digitaal platform met tal van advertentiemogelijkheden, waarbij je overal en altijd toegang tot het laatste nieuws op het gebied van data-science, analytics en insights. Via onze websites en sociale kanalen. Een centrale plek met alle kennis en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Als je kennispartner wordt van de Daily Data Bytes kun je één jaar lang jouw merk branden en specifieke vakkennis onder de aandacht brengen. Je wordt als kennispartner structureel met je logo meegenomen op de twee websites Daily Data Bytes.nl en MOA.nl. Daarnaast kun je binnen het Plus pakket, een blog, column en Whitepaper, incl. LinkedIncampagne laten plaatsen.

Kortom: Deze manier van adverteren is de manier om op te vallen met je bureau, merk of campagne. Hiermee laat je je gezicht zien, creëer je meer bekendheid en exposure en ben effectief meetbaar in bereik.

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en word ook kennispartner van Daily Data Bytes!