Blauw Research B.V. - Research Consultant Customer Journey

De vacature

Info:

 • Plaats: Rotterdam
 • Uren:  32-40 uur
 • Contact / Vragen: 

  HR Adviseur Diana Herrewijnen (010 – 4000 900)

Ben je op zoek naar een volgende uitdaging in je carrière en lijkt het je leuk om te werken als Customer Journey onderzoeker bij een toonaangevend full-service marktonderzoeksbureau in Rotterdam? Dan is de functie van Research Consultant Customer Journey bij Blauw Research wellicht jouw nieuwe baan!

Als Research Consultant Customer Journey help jij organisaties verder om meer klantgedreven te worden, waarbij jij al je kennis en kunde inzet om onze Customer Journey trajecten naar een hoger niveau te tillen. Jij hebt al flink wat ervaring met onderzoek en bent daardoor in staat om zelfstandig onderzoeken uit te voeren en te begeleiden. Door je ervaring met en passie voor onderzoek en Customer Experience kun jij organisaties adviseren, inspireren en begeleiden bij de implementatie van praktische adviezen.

Als Research Consultant Customer Journey ben je iemand die het doel voor ogen houdt, het beste in anderen naar boven haalt, vernieuwing omarmt en lef toont. Jij zorgt dat het voor elkaar komt!

“Elke dag opdrachtgevers stapje voor stapje helpen om klantgedrevener te worden, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.”

Wat ga je doen?

 • Adviseren en begeleiden van opdrachtgevers om de Customer Experience doelstellingen te behalen
 • Creatieve oplossingen bieden en als sparringpartner fungeren voor opdrachtgevers
 • Ontwikkelen, uitvoeren en begeleiden van effectieve Customer Journey trajecten
 • Ondersteuning bieden bij het vertalen van onderzoeksresultaten naar concrete aanpassingen in strategie, processen, dienstverlening en communicatie
 • Ontwikkelen en verzorgen van presentaties, workshops en interactieve sessies voor opdrachtgevers
 • Het uitbouwen van relaties met opdrachtgevers om hen voor langere tijd aan Blauw Research te binden
 • Trends in de gaten houden op het gebied van Customer Journey onderzoek om zo je visie te tonen en zowel Blauw Research als onze opdrachtgevers een stapje vooruit te brengen

Wij hebben een perfecte match als:

 • De werkervaring die je hebt minimaal 4 jaar kwalitatief onderzoek op het gebied van Customer Journey is.
 • Je beschikt over kennis van en enthousiasme over het werkveld van Customer Experience en Customer Journey onderzoek, wat betekent dat je kennis hebt van en ervaring hebt met kwalitatieve en kwantitatieve CX-onderzoeksmethodes
 • Je ervaring hebt met het geven van organisatieadvies over Customer Journey optimalisatie en dit advies weet over te brengen in workshops en presentaties
 • Je zelfstandig focusgroepen kunt begeleiden en interviews kunt afnemen
 • Je ervaring hebt met digitale Customer Journeys. Ervaring met UX-onderzoek of Service Design is een pré
 • Je beschikt over sterke communicatievaardigheden

Voor je harde werk belonen we je graag door:

Een dynamische functie en een uitdagende werkomgeving. Zo is ons moderne kantoor gevestigd op de Coolsingel, met uitzicht op het Stadhuisplein. Bij Blauw Research hebben we een mega terras waarop je kan werken, lunchen, koffie drinken en zelfs sporten. Wij houden van gezelligheid: zo organiseren we bootcamps, gezellige borrels/ feestjes en hebben we een gezamenlijke lunch die in de vorm van een lopend buffet voor je klaarstaat. Ook wordt er fanatiek tafelvoetbal gespeeld! Ook in de huidige 1,5 meter situatie blijven we op afstand via allerlei digitale ontmoetingen nauw bij elkaar betrokken.

Bij Blauw Research heb je altijd al de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Op dit moment werkt iedereen die dat kan vanuit huis. Zodra de regels verder versoepelen is ons kantoor helemaal klaar voor de 1,5 meter normen!

Hebben wij een match?

Indien je ervan overtuigd bent onze nieuwe Research Consultant Customer Journey te zijn, ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Reageren kan via de knop ‘solliciteren’ onderaan deze vacaturetekst. Voor meer informatie of bij vragen kun je je richten tot HR Adviseur Diana Herrewijnen (010 – 4000 900).

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

CRV - customer experience researcher
Atlas voor gemeenten - senior onderzoeker ruimtelijke/stedelijke economie
Atlas voor gemeenten - senior onderzoeker
Blauw Research B.V. - Research Consultant Customer Journey
MOA - Customer Service Manager (32 uur)
CHOICE - Team Lead Customer Insights (32-40 uur)

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.